logo Manufesta
Act now for a better future
Manufesta

Wie is Manufesta?

We gebruiken de kracht van branding om de wereld beter te maken.
We geloven dat bedrijven en organisaties onderdeel zijn van en impact hebben op onze samenleving. Wij vinden dat we een verantwoordelijkheid hebben om hieraan een positieve bijdrage te leveren. Dit zijn onze principes.

Het team

Wij zijn een groep enthousiaste ontwerpers, strategen, veranderaars en bouwers, aangevoerd door twee mensen die hun sporen hebben verdiend in branding en design. We kunnen niet wachten tot we jou kunnen helpen.
Manufesta_Bas

Bas Holtzer

creatief strateeg

“Mensen en organisaties bewegen om iets goeds te doen, is magisch. Als werk betekenis heeft bovenop alleen geld verdienen, zie je mensen opbloeien en  gaat er een golf van enthousiasme door het bedrijf.”

Meer over Bas

Ik wil dat bedrijven en organisaties niet alleen maar bestaan om geld te verdienen, maar erkennen dat zij een impact hebben op mensen, samenleving en de natuurlijke omgeving. En dat zij die impact gebruiken om een positieve bijdrage te leveren. Juist als ontwerper en merkstrateeg wil ik mijn expertise gebruiken om de wereld beter te maken. Dat doe ik door mijn klanten te bewegen om daadwerkelijk stappen te zetten, in plaats van er alleen over te praten.

Ik ondersteun al 25 jaar bedrijven en organisaties in hun branding en communicatie, met mijn bureau Looksee en binnen B2B merkbureau brandfabric. ‘Merk’ is de plek waar strategie, design en boodschap samenkomen. Met de identiteit van organisaties als startpunt, creëer ik authentieke en onderscheidende boodschappen waarmee zij relevant en aantrekkelijk worden voor hun doelgroepen.

Manufesta_Wim

Wim van der wiel

strategisch ontwerper

“Mooie dingen maken is al lang geen einddoel meer. Mensen aanspreken, inspireren en in beweging brengen is veel interessanter. Dat je daarvoor design- en brandingskills nodig hebt, spreekt voor zich.”

Meer over Wim

Ik werk al ruim 21 jaar voor grote organisaties als ontwerper in de bureauwereld; eerst bij VA (Vormgeversassociatie), nu in mijn eigen bureau Diepzicht. In die tijd werd het me duidelijk dat veel organisaties vooral met zichzelf, hun doelgroep en de markt bezig zijn. Terwijl de vraag wat je betekenis voor het grotere geheel is, juist zo boeiend en nodig is. Want juist bedrijven hebben de grootste impact op hun omgeving en de wereld.

Ik was een tijd coördinator van een wijkinitiatief dat zich bezighoudt met de energietransitie en werkt aan een duurzame wijk. Daar leerde ik dat niet alleen burgers maar vooral bedrijven deze – duurzame – weg op moeten: voor een betere wereld. Ik wil mijn ervaring als design- en brandspecialist inzetten om hier een bijdrage aan te leveren. Met Manufesta hebben we een plek gecreëerd waar dat kan.

Waarom Manufesta?

Manufesta is een branding- en activatiebureau. We zetten jouw bedrijf, organisatie of product in de schijnwerpers. We maken je bekend, relevant en aantrekkelijk voor de mensen die voor jou belangrijk zijn.

We zijn anders dan andere merkbureaus. We ontwikkelen jouw merk niet op basis van vage ideeën, een opgeblazen ‘why’ en mooie praatjes. Voor ons is je reële impact op mensen, samenleving en natuurlijke omgeving de kern van jouw merk: hoe jouw organisatie de levens van mensen beïnvloedt.

Door zelf deze invloed te beperken, verbeteren en herstellen, laat je zien dat je werkt vanuit een duurzame visie en missie bent. Dat er voor jou meer is dan alleen winst en dat je een rol pakt om de wereld beter te maken.

Wij denken dat dit een veel betere manier is om je verhaal te vertellen. Het maakt je relevant en aantrekkelijk omdat het echt is en beter voor anderen. Wij geloven dat jouw doelgroepen meer geraakt worden als je zichtbaar goed doet, dan je merk te verpakken in ‘grote’ teksten en beelden.

Wij geloven

dat er meer is
dan geld verdienen

dat de meeste mensen
ook iets goeds willen doen

willen bijdragen aan
een betere wereld,
deze helpen
ontwerpen
delen en
laten groeien

Doe mee
en manifesteer
jouw dromen
en ambities

Niet door te zeggen
maar het te doen

Creëer
een impact

Werk
samen

Nu

Ben je klaar om in actie te komen? Wil je ook je bedrijf duurzamer maken of meer bekendheid geven? Manufesta helpt bij het bouwen van je merk op basis van wat jij voor anderen betekent.
Neem contact op >

Ontdek manufesta

Branding
Door jezelf te ontwikkelen als merk, raak je een snaar bij je doelgroepen. Maar hoe doe je dat?
wat is branding
Impact
Iedere organisatie heeft impact op haar omgeving. Wat ben jij bereid om daarmee te doen?
waarde van impact
Post-purpose
Een krachtige boodschap vanuit reële actie, niet met mooie verhalen en gelikte plaatjes.
the next step
Aanpak
Manufesta combineert grondige analyse met creativiteit om je reële impact en communicatie te verbeteren.
 onze werkwijze
Proces
Organisaties verschillen in volwassenheid, grootte en uitdaging. Ons werkproces is daarom flexibel en afgestemd op jouw vraag.
het werkproces
Onze stijl
Manufesta is een ervaren bureau met een eigen stijl van werken. We vragen én geven volledige betrokkenheid en inzet in wat we doen.
Zo werken wij
Aanbod
We helpen jouw organisatie om jezelf te onderzoeken, echt te veranderen en dat te gebruiken in het vertellen van je boodschap.
Dit is wat we doen
Werk
Al 30 jaar werken we aan hoogwaardige projecten voor grote en kleine organisaties, zakelijk en non-profit, in Nederland en daarbuiten.
bekijk ons werk
Voor wie
Manufesta werkt voor iedere organisatie die een positieve bijdrage wil leveren aan mens, maatschappij en natuurlijke omgeving.
Voor wie doen we het
 • Manufesta logo's klanten 1
  Manufesta logo's klanten 2
 • Manufesta logo's klanten 3
  Manufesta logo's klanten 4
 • Manufesta logo's klanten 5
  Manufesta logo's klanten 6
 • Manufesta logo's klanten 7
  Manufesta logo's klanten 8
logo Manufesta
Bureau voor duurzame merkstrategie en communicatie
menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram