logo Manufesta
Act now for a better future
Manufesta

Dit is hoe we het doen

Onze werkwijze heeft een duidelijke structuur
Hoe brengen we jouw organisatie in beweging? Daarvoor doorlopen we een aantal stappen. Die zorgen ervoor dat we het resultaat bereiken dat we samen hebben afgesproken.
planten water geven

Proces

Ons werkproces is gevormd door vele jaren waarin we voor allerlei klanten hebben gewerkt. Kies zelf het moment waarin wij aanhaken bij jouw veranderingsproces.

Grondige kennismaking

gesprekken met stakeholders, cultuuronderzoek, desk research, imago-onderzoek, trends en ontwikkelingen
We kunnen ons werk alleen doen als we je goed kennen. We praten met stakeholders, maken ons vertrouwd met je markt en organisatie en onderzoeken de cultuur op de werkvloer. Verder kijken we naar je omgeving en relevante trends in je vakgebied en daarbuiten.
BusinessCanvasModel
impact en omzet model

Strategie

Reële bestaande impact, toekomstvisie, identiteit, doelgroepen
We maken samen een impact-analyse, bepalen je toekomstvisie en identiteit en je kijken nauwkeurig naar je doelgroepen. Belangrijk is, om volkomen eerlijk te zijn in je impact. Daar kun je de meeste positieve verandering aanbrengen. Alles wordt vastgelegd in jouw Manufest! waarmee je direct verder kunt.

Activatie

roadmap voor verandering, interne cultuur, transformatie
We stellen samen met jouw team vast op welke punten je kunt en wilt veranderen. We gebruiken o.m. de  SDG’s om daar meetbare doelen en effecten aan te verbinden. We stellen een uitvoeringsplan op. Belangrijk is om alle stakeholders enthousiast te krijgen en een rol te geven. Dan moet je in beweging komen. Daar gaan we aan werken.
manufesta-SDG-icon
manufesta design proces

Creatief concept en visuele identiteit

logo, huisstijl, visuele stijl, tone of voice
Tijd om naar buiten te treden en je plannen en activiteiten te gebruiken in je verhaal naar buiten. We ontwerpen een passende, aantrekkelijke en opvallende visuele stijl die een perfecte uitdrukking is van je identiteit. Deze laat zien waar je staat, hoe je denkt en wat je wilt bijdragen met de juiste woorden en beelden.

Doorlopende content marketing

Content productie, website, social media, events
Een betekenisvolle relatie met je publiek vergt constante aandacht. We maken een plan om je doelgroepen aan te spreken met rake boodschappen waarvan zij enthousiast worden. We ontwikkelen alle materialen die je nodig hebt, off- en online. We geven de manier waarop jouw organisatie de wereld beter maakt een passend podium.
manufesta-inbound-marketing

Bewezen modellen en technieken

We gebruiken modellen en technieken van diverse toonaangevende bureaus en organisaties. Hiermee zijn inmiddels duizenden bedrijven en ngo’s geholpen om hun bedrijfsvoering en werk duurzamer te maken. Bij iedere opdracht kiezen we de werkvorm die het beste past bij jouw vraag en organisatie.
Manufesta activatiemodellen

Onze visie op branding

Branding
Door jezelf te ontwikkelen als merk, raak je een snaar bij je doelgroepen. Maar hoe doe je dat?
wat is branding
Impact
Iedere organisatie heeft impact op haar omgeving. Wat ben jij bereid om daarmee te doen?
waarde van impact
Post-purpose
Een krachtige boodschap vanuit reële actie, niet met mooie verhalen en gelikte plaatjes.
the next step
Ben je klaar om in actie te komen? Wil je ook een positieve impact hebben op je omgeving en dat gebruiken in je marketing en branding? Dan ben je klaar voor Manufesta. We praten graag met je over je plannen en vragen.
Neem contact op >
 • Manufesta logo's klanten 1
  Manufesta logo's klanten 2
 • Manufesta logo's klanten 3
  Manufesta logo's klanten 4
 • Manufesta logo's klanten 5
  Manufesta logo's klanten 6
 • Manufesta logo's klanten 7
  Manufesta logo's klanten 8
logo Manufesta
Bureau voor duurzame merkstrategie en communicatie
magic-wandlightereyerocketbullhornmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram