logo Manufesta
Act now for a better future
Manufesta

Dit is ons manifest

1
Ons werk moet bijdragen aan een betere wereld
We geloven dat bedrijven en organisaties onderdeel zijn ván en impact hebben óp onze samenleving. Wij vinden dat we een verantwoordelijkheid hebben om hieraan een positieve bijdrage te leveren.
2
We brengen jou in beweging

Alleen door te doen, breng je iets tot stand. We helpen je om de stap te zetten van intentie naar actie. Daarvoor dagen we je uit, inspireren je en brengen een veranderings-proces bij je op gang.
3
Een goed verhaal gaat over een goede daad
Eerst doen, dan daarover vertellen. Als je acties onderneemt waarvan anderen beter worden, hoef je alleen maar daarover te praten om likeable te worden. Zo simpel kan het zijn.
4
We vertellen je open en eerlijk hoe het is
Jouw merk is authentiek. Het komt natuurlijk uit je organisatie naar boven. We werken met wat er ís en maken van jouw merk iets dat bij je past. Zo vertel je een eerlijk verhaal.
5
We brengen je reële impact in kaart
Ieder bedrijf of organisatie heeft een impact op haar omgeving. Heb je het lef dit onder ogen te zien? Op wie oefen jij – direct en indirect – invloed uit? En is dat positief of negatief ? We helpen je dit ontdekken.
6
We helpen je om jouw impact positief in te zetten
We kijken naar je bestaande impact en gaan op zoek naar waar en hoe je verbeteringen kunt aanbrengen. We helpen je een plan te ontwerpen met concrete acties en vervolgstappen.
7
Vakmanschap in strategie en design
We zetten ons vak in om een betere wereld te creëren. We combineren uitgebreide ervaring in strategie, psychologie en visueel/ruimtelijk ontwerp om gedrag van mensen positief te beïnvloeden.
8
Creatief, gedurfd, optimistisch
We zijn ervaren, kritisch en veeleisend – ook voor onszelf. We leggen de lat hoog omdat we het beste in jou en onszelf naar boven willen halen. Dit is wat we goed kunnen én leuk vinden om te doen.
9
Engaging by doing, not telling
Manufesta laat organisaties slagen met een onderscheidende en relevante positionering op basis van een aantoonbare positieve impact op mens, maatschappij en omgeving.
Ben je klaar om in actie te komen? Wil jij ook een positieve impact hebben op je omgeving en dat gebruiken in je marketing en branding? Dan ben je klaar voor Manufesta. We praten graag met je over je plannen en vragen.
Neem contact op >
logo Manufesta
Bureau voor duurzame merkstrategie en communicatie
menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram