logo Manufesta
Act now for a better future
Manufesta

Onze stijl

Is jouw organisatie klaar om te werken met Manufesta?
Manufesta is een branding- en activatiebureau met een eigen aanpak. We werken voor bedrijven en organisaties die een echte stap willen zetten en aan de slag willen met hun impact. Met onze ervaring en aanpak ondersteunen we je hierbij maximaal. Dit krijg je als je met ons werkt.

Down to earth, eerlijk en transparant

We vertellen je open en eerlijk hoe het is. We brengen je reële impact in kaart en kijken samen met jou waar je kunt en wilt verbeteren. Daarom maken we de zaken niet mooier – maar ook niet lelijker – dan ze zijn.

Een merk is altijd authentiek

Jouw merk is authentiek. Het komt natuurlijk uit je organisatie naar boven. We werken met wat er ís en maken van jouw merk iets dat bij je past. Wie je bent en wat je doet, moet al in de basis kloppen. Zo vertel je een eerlijk verhaal.

Vakmanschap in strategie en design

Beide oprichters hebben hun sporen verdiend in strategie, ontwerp en realisatie. We zetten onze expertise in om een betere wereld te creëren. Daarbij combineren we uitgebreide ervaring in strategie, psychologie en design om gedrag van mensen positief te beïnvloeden.

Creatief, gedurfd, kritisch

We zijn ervaren, streng en veeleisend – ook voor onszelf. We leggen de lat hoog omdat we het beste in jou en onszelf naar boven willen halen. Dit is wat we goed kunnen én leuk vinden om te doen.
regel
1
Ons werk moet bijdragen aan een betere wereld
We geloven dat bedrijven en organisaties onderdeel zijn ván en impact hebben óp onze samenleving. Wij vinden dat we een verantwoordelijkheid hebben om hieraan een positieve bijdrage te leveren.
LEES ONS MANUFEST >

Engaging by doing, not telling

Wij geloven dat je jouw authentieke identiteit het beste laat zien door wat je doet, en minder door wat je zegt. Wil je aantrekkelijk zijn voor je doelgroepen? Doe dan de dingen die zij belangrijk vinden en waar zij beter van worden. Wij helpen je daarbij.
Ben je klaar om in actie te komen? Wil je ook een positieve impact hebben op je omgeving en dat gebruiken in je marketing en branding? Dan ben je klaar voor Manufesta. We praten graag met je over je plannen en vragen.
Neem contact op
manufesta-bas+wim-lachend

Onze visie op branding

Branding
Door jezelf te ontwikkelen als merk, raak je een snaar bij je doelgroepen. Maar hoe doe je dat?
wat is branding
Impact
Iedere organisatie heeft impact op haar omgeving. Wat ben jij bereid om daarmee te doen?
waarde van impact
Post-purpose
Een krachtige boodschap vanuit reële actie, niet met mooie verhalen en gelikte plaatjes.
the next step
logo Manufesta
Bureau voor duurzame merkstrategie en communicatie
menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram