logo Manufesta
Act now for a better future
Manufesta

Eventbranding

Jaarlijkse expertmeeting voor duurzame energie

REC Market Meeting

REC MARKET MEETING

Dat jouw electriciteit duurzaam is, is niet eenvoudig aan te tonen. De stroom uit jouw windmolen komt, samen met die van talloze andere bronnen, terecht op één netwerk. Eenmaal daar, is niet meer te achterhalen welke stukje electriciteit nu uit jouw windmolen afkomstig is. Om een waterdicht systeem te ontwikkelen, is RECS International opgericht. Deze organisatie heeft een energietraceer-systeem ontwikkeld: de I-REC Standard. Door certificaten uit te delen en monitoren, weten inkopers en consumenten dat duurzaamheidsclaims betrouwbaar en geloofwaardig zijn.

Recs organiseert ieder jaar de REC Market Meeting: een evenement dat marktspelers, beleidsmakers, regelgevers en systeembeheerders samenbrengt om de nieuwste ontwikkelingen op de markt voor duurzame energie te presenteren en bespreken. De REC Market Meeting is de enige wereldwijde expertmeeting in zijn soort en richt zich op het probleem hoe aan de vraag van consumenten naar hernieuwbare elektriciteit over de hele wereld kan worden voldaan.

REC Market Meeting 2019.
Foto: RECS international

10 jaar REC Market Meeting

Manufesta heeft de eventbranding voor de REC Market Meeting ontwikkeld en verzorgt al 10 jaar de visuele communicatie van dit event.

De REC Market Meeting is al 10 jaar een succesvol en inspirerend evenement. Elk jaar wordt er een thema gekozen, waarvoor sprekers worden uitgenodigd. Het thema wordt nadrukkelijk gelanceerd in de communicatie van de REC Market Meeting. De identiteit van de RMM is zo ontwikkeld, dat deze jaarlijks flexibel aangepast kan worden aan het thema, zonder daarbij de herkenbaarheid van de meeting uit het oog te verliezen. 

Al 10 jaar het wereldwijd toonaangevende event op gebied van duurzame energie voor marktspelers, beleidsmakers, regelgevers en systeembeheerders

RMM identiteit

REC Market Meeting heeft een eigen identiteit, die los staat van de organisator RECS. Bij de uitstraling  heeft het karakter van een neutraal social event, en is er ruimte om de jaarlijkse thematiek te visualiseren.
Manufesta-REC Market Meeting-programme-2022
REC Market Meeting roll-up banner
Manufesta REC Market Meeting 2022Manufesta REC Market Meeting 2022
Ticket Dinner party
Manufesta REC Market Meeting 2022
Compact vignet van de REC Market Meeting voor gebruik op social media.
Manufesta REC Market Meeting 2022
Sponsorbanner voor gebruik op social media.
Manufesta REC Market Meeting 2022Manufesta REC Market Meeting 2022
Banners waarmee sprekers zichzelf promoten op social media.
Manufesta REC Market Meeting 2022
REC Market Meeting brochure 2022

services

Branding, design, publicaties, event assets, sociale media

credits

case RECS INTERNATIONAL

Een transparante markt voor duurzame electriciteit

RECS International is een non-profit stichting die organisaties en bedrijven op de elektriciteitsmarkt vertegenwoordigt. In samenwerking met leden uit Europa en de rest van de wereld streeft RECS ernaar een open en transparante vraaggestuurde markt voor duurzame energie te creëren, gefaciliteerd door algemeen aanvaarde energietraceersystemen, zoals de I-REC Standard.
Lees verder
 • Manufesta logo's klanten 1
  Manufesta logo's klanten 2
 • Manufesta logo's klanten 3
  Manufesta logo's klanten 4
 • Manufesta logo's klanten 5
  Manufesta logo's klanten 6
 • Manufesta logo's klanten 7
  Manufesta logo's klanten 8
logo Manufesta
Bureau voor duurzame merkstrategie en communicatie
menuarrow-leftarrow-rightcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram