logo Manufesta
Act now for a better future
Manufesta

Manufesta Arnhem: de Kleine Campus

Werken in een omgeving met de kwaliteiten van thuis

Manufesta Arnhem is gevestigd in het oude Gymnasium van Arnhem, nu De Kleine Campus genoemd. In dit prachtige oude gebouw zijn diverse professionele creatieve bedrijven gevestigd. De Kleine Campus is gesticht met het idee wonen en werken dynamisch op elkaar af te stemmen en zo te werken in een omgeving met kwaliteiten die je thuis ook belangrijk vindt.

De Kleine Campus streeft er actief naar fossil fuel free te zijn. Zo wordt het gebouw duurzaam verwarmd met een houtpellet-kachel en wekken we zelf stroom op met onze 205 zonnepanelen. Ook wordt op verschillende manieren het energieverbruik verminderd zodat we straks volledig op groene energie kunnen draaien. Zo is er LED-verlichting in de openbare ruimtes en enkele ruimtes van de huurders en zijn in de pantry's Quookers geïnstalleerd om het gebruik van energieslurpende waterkokers te verminderen.

Verder wordt kritisch naar waterverbruik gekeken, scheiden we afval en stimuleren we duurzame vormen van vervoer: we hebben laadpalen en veel fietsenstallingen en is het parkeren betaald om autogebruik te ontmoedigen.

  • Manufesta Kleine Campus
  • Manufesta Kleine Campus cafe
  • Manufesta Kleine Campus kleine bespreekkamer
  • Manufesta Kleine Campus voorzijde
  • Manufesta Kleine Campus vergaderzaal
logo Manufesta
Bureau voor duurzame merkstrategie en communicatie
menucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram